Mit keressen:

Hol keressen:

Felhasználói név:

Jelszó:

Bejelentkezve maradhirdetéshirdetésÖtletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Vélemények: 388

Megnézve: 3076

vizsolyi diófalevél

vizsolyi diófalevél (5)

Vélemények: 4

Megnézve: 1128

Absztrakt

Abszurd

Akt

Állatok

Csendélet

Csillagászati fotók

Digitális manipuláció

Divat

Egyéb

Éjszakai fotók

Életképek

Elkapott pillanatok

Épületek

Feldolgozott fotók

Glamour

Hangulat

Humor

Infravörös felvételek

Koncert-színpad

Légifotók

Makró

Növények

Pályázatok

Panoráma

Portré képek

Reklám

Riport fotók

Sport

Szociófotó

Tájkép

Tárgyfotó

Természet

teszt

Városképek

Víz alatti fotók

Werk fotók

Véletlen

Fotósok Világa - Minden ami fotózás!


hirdetés


Még el nem fogadott vélemények

Oldalak: Következő oldal

#1 dmc képére írva 2018.08.15 12:51:54-kor

Elismerésem a NG helyezéshez!

Válasz hozzászólás
 

#2 Bringás képére írva 2018.08.15 12:50:22-kor

Köszönöm az értékelésed, igazán örülök, hogy átadta a hangulatát!

Válasz hozzászólás
 

#3 Bringás képére írva 2018.08.15 12:49:32-kor

Köszönöm szépen, őszintén örülök, hogy tetszik!

Válasz hozzászólás
 

#4 Bringás képére írva 2018.08.15 12:48:50-kor

Ismét több napos őszi fotós túrára hívlak benneteket, az Aggteleki Nemzeti Park szívébe, a Szalamandra házba.

Időpont: 2018. okt. 20-24. (szombat-szerda) 5 nap, 4 éjszaka.

Szalamandra ház a<br>Google maps térképalkalmazásban a 48.539421, 20.666611 koordinátákon található. A Szalamandra ház címe: 3762 Szögliget. Utca és házszám nincs, mert a Szalamandra ház Szögliget külterületén van.<br>Szögliget egy zsákfalu, keresztül kell rajta hajtani, majd a település után tovább menni a Ménes-patak völgyében még kb. 1,5 km-t. A Szalamandra ház minden civilizációtól távol, az erdő mélyén van.<br>Gyakorlatilag kilépsz a házból és azonnal a természetben vagy. Nevét amúgy a patakban bőséggel élő Tűzszalamandráról kapta, mely az ANP címerállata.

A szállásunk turista szállás, tehát ennek<br>megfelelő színvonalú. Jól felszerelt konyhája van, ahol igény szerint főzhetünk is magunkra, de bográcsolásra is van lehetőség. A szobák 6-8, illetve 9 ágyasak. Emeletes ágyak vannak. Mi 6 ágyas<br>szobában leszünk elhelyezve. Ágyneműt adnak. A fürdőszoba közös. Fűtés és meleg víz van. Gépkocsival kerítésen belül lehet parkolni. Ha valaki szeretne, kutyát is szabad behozni. A szállás ára 3000<br>Ft/fő/éj, mely az IFA-t is tartalmazza. A 4 éjszaka szállásdíja így 12 000 Ft/fő. (2018-as árak)

A gondnok Kovács Anna. Elérhető a 06-30 / 631 15 20 telefonszámon. A foglalásotokat ezen a számon<br>adjátok le. Foglaláskor hivatkozzatok a Fotósok Világa csoportra, ebből fogják tudni, hogy ki tartozik hozzánk. Igyekezzetek mielőbb foglalni, mert a kérdéses időszak egybeesik az október 23-i ünnep<br>hosszú hétvégéjével és igen nagy az érdeklődés. Azt kérték, szeptember közepéig derüljön ki, hogy hányan jövünk, mert telt ház lesz.
Itt a Fotósok Világán jelezzétek külön azt is, ha gépkocsival<br>jöttök és hogy hány személy fér be rajtatok kívül az autótokba. A gépkocsival nem rendelkezőket az autós társak fogják hozni-vinni. Férjet, feleséget, barátot, barátnőt, gyereket is szívesen<br>látunk.

A telefonról fontos tudnotok, hogy térerő csak a házban és közvetlen környezetében van, ott is csak alig. A gondnokot viszont a munkája gyakran kiszólítja a "recepcióból", van hogy<br>csoportot kalauzol, ezért nem mindig lehet őt felhívni. Ha tehát azt hallod, hogy a telefon csak kicsöng, de nem veszi fel senki, az nem azért van, mert megbízhatatlanok lennének. Minden nem fogadott<br>hívást minden esetben visszahívnak. (Várd meg, míg az üzenet rögzítő bekapcsol, abból tudják, hogy volt egy nem fogadott hívásuk. Ha nem akarsz, nem kell üzenetet hagynod.) A gondnok néni azt mondta,<br>reggeltől estig bármikor hívhatók, de legbiztosabban a délelőtt 8-10 órás időszakban érhetők el. További elérhetőségük a
szalamandra.haz@gmail.com
e-mail cím, ahol szintén lehet szállást foglalni és<br>bármilyen óhaj-sóhajjal előállni.

Étkezéssel kapcsolatban közös svédasztalos reggeliket tervezünk a saját magunk által hozott élelmiszerekből. Ebéd tarisznyából a természetben, ahová épp megyünk.<br>Vacsorára tervezzük a meleg étkezést. Ezt igény szerint mi főzzük magunknak, vagy lehet otthonról is hozni készételt (lefagyasztva) amit már csak meg kell melegíteni. Bolt és bevásárlási lehetőség<br>gyakorlatilag nincs. Fontos tudnivaló, hogy a hosszú hétvégére való tekintettel a konyhán és a fagyasztón más csoportokkal kell osztoznunk.

Program és fotós lehetőségek a teljesség igénye nélkül:<br>Esztramos felhagyott bánya, Szelce-völgy (NP), Ménes-völgy tóval (NP), Cseppkő barlang, Torna vára (Szlovákia), Áj-völgyi vízesések (Szlovákia), Szádelő (Szlovákia), Derenk romközség, Szád vár, vadas<br>park, őszi erdő, vagy bármi amit csak akartok.

 

#5 Tutajos képére írva 2018.07.22 12:54:14-kor

Maga a kép nekem kevésbé tetszik, a széles és hangsúlyos földút a véleményem szerint nem túl jó képi elem, és a rönkök sem nyerték el a tetszésem.
További szép fotonokat!

 

#6 Tutajos képére írva 2018.07.22 12:52:56-kor

A libegő Lillafüredről megy fel Fehér-kő-lápára. Jávorkútra műúton, vagy turistaúton lehet eljutni.

Válasz hozzászólás
 

#7 Coryn képére írva 2018.07.22 10:30:28-kor

Szép, klasszikus kompozíció, tetszetős alsó sarkos szerkesztéssel. A kék órás színek pedig megadják a hangulatot.
További szép fotonokat!

Szavazat: 5

 

#8 Keimi képére írva 2018.07.22 10:28:03-kor

Gratulálok a szép eredményhez, igazán büszke lehetsz rá. Ezzel együtt személy szerint nekem mégsem tetszik ez a kép, mert bennem ez a kifejezéstelen tekintet és arc, valamint a drámai utómunka<br>együttese azt az érzést váltja ki, mintha egy halott ember üveges szemét látnám.
További szép fotonokat!

Válasz hozzászólás
 

#9 d55 képére írva 2018.07.22 10:23:35-kor

A mélyárnyékok szerintem is túl sötétek lettek. Viszont nagyon tetszik benne az emberek méretarányossága és az ügyesen komponált hatalmas kék ég, mert így ebből a nézőpontból olyan, mintha gépmadár a<br>végetlenségbe kívánkozna, szárnyalna.
További szép fotonokat!

 

#10 B_Janik képére írva 2018.07.22 10:09:08-kor

Nagyon jó színpadi fotó. Visszaadja a koncert hangulatát, jellegzetes és jól megállított időpillanat. Zavaró elemek nélküli kompó.
További szép fotonokat!

Szavazat: 5

 

#11 Zoran képére írva 2018.07.22 10:07:21-kor

Szerkesztésében egy parányi szűkösséget érzek, de táj- és életképileg is egyaránt remek munka. A pitypangos és felhős környezet, a mezei munkához is szépen felöltözött bácsi nagyon tetszik a néző<br>szemének. Hangulatos, szép kidolgozású munka.
További szép fotonokat!

Szavazat: 5

 

#12 Rozi képére írva 2018.07.22 10:01:27-kor

Szerkesztésében fölülről egy kicsit szűknek érzem, viszont bőséggel kárpótol a pompás fény-árnyék mintázat és az ellenfények csodás játéka. Tetszik benne az X betűhöz hasonló összhatás is.
További<br>szép fotonokat!

Oldalak: Következő oldal


Legkevésbé értékelt képek az elmúlt hét napból

Piroska (-)

Vélemény: 1

Megnézve: 23


Balaton régen és most (-)

Vélemény: 1

Megnézve: 43


Monokróm hajnal (-)

Vélemény: 2

Megnézve: 16


Hohentauern (5)

Vélemény: 2

Megnézve: 28


Androméda (5)

Vélemény: 5

Megnézve: 42


Egy valódi cow-boy (5)

Vélemény: 6

Megnézve: 56

0.2476 mp  (1) Copyright ÁSZF - Adatvédelem  Elérhetőség   Médiaajánlat