Időnként játszogatok... A témának egyébként most szezonja van. Aki még nem látott hordóban forró mustot - íme (mellesleg nem valami épületes látvány)! Viszont a végeredmény már üdébb... Ajánlom Imrének! Üdvözlettel!
Nos, úgy van ahogy írod. Egyébként pont én voltam az aki már többször is javasolta az Oldalon, hogy aki ért hozzá, írjon már egy kis cikket a "keretezés" alapszabályairól! Eddig nem vette senki a lapot..., úgy hogy mindenki úgy keretez, ahogy gondolja. Üdv.!
Szia, értelek, ez a szokás és majd megszokom, lehet akkor csak én dilim ha van akkor menjen nagyjából az is a képhez, vagy ne legyen, de ez bizti egyéni ízlés dolga csak.
És a szőlőből készült bort én is szeretem, igaz a vörös az első, esetleg teljesen száraz fehér, ha nem lelhető a környékben más. Szép fényeket!
Szia "Deniels"! Téged még nem ismerlek. Köszi a látogatásodat. Ami a kereteket illeti, semmi gond, ez nagyon egyéni ízlés kérdése. Ha nagyon kirívó, meg szoktuk jegyezni, de amúgy különösebben nem feszegetjük. Üdv.!
Köszönöm "döpö" a hozzászólásodat! A poharak adottak voltak, nem akartam változtatni. Egyébként tudod: mi jobb egy pohár sörnél (bornál)? Kettő! Na, üdv.!
Szia, érdekes elgondolás, legalább eszedbe jutott ez is, a fekete keret helyett szívesebben látnák egy témáhozz jobban illőt, ha már így kétfelé is kellett választani, jobban nézne ki, kissé így halotti toros letta borocska... De tetszik azért ám, csak annyi volt a nyűgöm vele...
Azért a finom must sem megvetendő, amikor már egy kicsit csípős...
Szépen mutatod be az átalakulás közbeni és utáni állapotot. Sajnos, a habos rész alatti állapotot nem láthatjuk itt, de el lehet képzelni. A fotóhoz még annyit, hogy talán itt is követni kellett volna a mértékletességet, mint az ivásban, és elég lenne egy pohár is... Üdv.
Köszi szépen "alalat", jópofa vagy! Mint "borosgazda", nekem illik minden formájában megkóstolni, nem is ódzkodok különösebben, de természetesen osztom a véleményedet! Üdv.!
Szia!
Hát igen.Szerintem sokan meg sem innák, ha ezt látnák élőben.Vannak ismerőseim akik esküdnek arra, hogy milyen finom mikor már fehér és kissé kesernyés.Én részemről maradok a jobb oldali változatnál.
Üdv:alalat