Mit keressen:

Hol keressen:

Felhasználói név:

Jelszó:

Bejelentkezve marad



hirdetés



Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Vélemények: 411

Megnézve: 4581

Szín-Fény-Áradat 2.

Szín-Fény-Áradat 2. (-)

Vélemények: 4

Megnézve: 701

Absztrakt

Abszurd

Akt

Állatok

Csendélet

Csillagászati fotók

Digitális manipuláció

Divat

Egyéb

Éjszakai fotók

Életképek

Elkapott pillanatok

Épületek

Feldolgozott fotók

Glamour

Hangulat

Humor

Infravörös felvételek

Koncert-színpad

Légifotók

Makró

Növények

Pályázatok

Panoráma

Portré képek

Reklám

Riport fotók

Sport

Szociófotó

Tájkép

Tárgyfotó

Természet

teszt

Városképek

Víz alatti fotók

Werk fotók

Véletlen

Főoldal / Városképek / tető.


tető.

  tető.

Fényképezőgép:

Canon EOS-300D

Záridő:

1/320s

Rekesz:

F8

Fókusz:

75 mm

Iso:

ISO 100

Készítés helye:

Európa Magyarország Szombathely

Woodygirl előző képei
pöttyök.

pöttyök. (2.2)

csomópont

csomópont (2.18)

szivárvány.

szivárvány. (4.95)

vasaló.

vasaló. (2)

lefolyó másképp.

lefolyó másképp. (2.23)

| Még több

Feltöltötte:

  Woodygirl 

Feltöltés ideje:

2008.10.11 17:25:18

Kategória:

  Városképek

Átlag:

3.25 (2 szavazat)

Megtekintve:

975

Betöltve:

1327

Feldolgozható:

Nem

tető.

Vélemények   Legyen a legfrissebb a végén

Szavazat

#6 Írta: csücsök33 2008.10.12 20:26:23   4093 568

a digitális fotózás elő hozott egy fajta sznobizmust, valami olyasmit amire utaltál, hogy áll a festmény előtte, hangzatosan csengő szavakkal ecseteli a kép erényeit, holott fingja sincs hogy mi történik valójában, a digitális fotózásnál is sokan vagyunk akik alkalmazzuk a technikát, és ezáltal mindenkinek idézőjelben de kialakult valami véleménye, vagyis inkább , már sok olvasott véleményből rakja össze a saját véleményét, ez nem baj mert azért idővel kialakul a saját belő identitású véleménye is..
Vissza térve a fotódhoz, amit irtunk semmi rosszalló hatás nem volt a részünkről, csak az ember már milliónyi fotót lát, és tapasztal, és mindig vágyik valami olyasmire a mi magával ragadja, és van benne valami plusz,s mint említettem a fotódon kellemesek a fények, annak ellenére hogy egy hangyányit alexpos, de sajnos ezen kívül, nekem több nem jön le, lehet hogy velem van a hiba, igaz én nem iskolában tanultam a fotózást hanem én is magamtól sajátítottam és csak a saját érzéseim alapján tudok véleményt írni véleményt,...
remélem nem sértettem meg önérzetedet.. kíváncsian várom további fotókat.. üdv csücsök..


 

#5 Írta: Woodygirl 2008.10.12 17:24:42   84 19

úgy tűnik akkor nekem nem megy az érzelem/érzés közvetítés. egyébként azt sem szeretem,mikor az emberek rögtön keresnek valamit a képekben. nem lehet az,hogy valaki csak éppen úgy érezte jónak? nem látott bele semmit,és nem is akar bele láttatni semmit. ilyen nem lehet? pl nem értek egyet azzal,hogy bizonyos festményekbe az emberek belemagyaráznak valami többletjelentést,mert lehet,hogy az nem is igaz.olyan kép nem születhet,aminek nincs semmi másik jelentése csak az,ami látszik? én nem keresem minden képben a mögöttes tartalmat,valami adja magát,valami nem.ami nem,azt nem kell erőltetni. az én képemnek sincs semmi külön mondandója,csak meg akartam mutatni az élénk színeket,a tetőt és a kéményt.


 

#4 Írta: csücsök33 2008.10.12 13:46:39   4093 568

amit mondasz abban van igazság is , minden irányból, azt se feledjük el hogy a fotózásnál főleg nálunk mindenki a saját elképzeléseit veti "pixelekbe" vagy papírra, és ha ez fotón nem üt át hogy mit akartál ábrázolni vagy milyen érzést szeretnél érzékeltetni ezt mások nagyon nehezen találja ki hogy mit is akarsz igazán, és ez nem azt jeleni hogy nem értékelik a fotódat, csak annyit jelent hogy nem jött át a fotóról az amit szerettél volna éreztetni.. üdv csücsök..


 

#3 Írta: Woodygirl 2008.10.11 23:34:26   84 19

először is köszönöm a pontokat.és a véleményeket. most röviden elmondanám,amit gondolok a képemről. művészeti suliba járok,minden alkalommal beszélnünk kell a munkákról,nem csak a sajátunkéról,hanem máséról is. először is.a képemen tetszik a rétegesség.a színek.a formák. az,hogy a felhők feldobják a kéket.és ettől nem lesz unalmas. ha pl ott lett volna egy gólya az egész nem ilyen lenne. nekem nem kell rá a gólye.miért gólya?? attól még,hogy kémény nem kéne feltétlenül ragaszkodnunk a gólyához. a kémény önmagában is lehet szép. az egyszerűségével. jó mondjuk úgy lehet,hogy még jobban tetszene,ha a felhők úgy lennének,mintha éppen a kéményből jönnének ki. szóval ennyi lenne az én mondandóm a képemről. aztán most jönnek a többiek,akik szintén elmondják,mit gondolnak. a héten osztályzás volt. nem szeretem,mikor mi osztályozzuk egymást. kicsit hasonlít a kasztrendszerhez. pl,ha megszoktuk,hogy xy mindig 5öst kapott,és ez nem lehet soha másképp,még ha a képe a 3ast is alig üti meg,azért adjunk neki 5öst,mert az a megszokott. meg pl,ha vki kipróbálta magát egy új dologban, díjazzuk a lelkesedést az új dolgok kipróbálása felé,de akkor se adjunk neki 5öst,ha a képe nem annyi. ok,hogy megpróbálta azt,amit nem ismer,de ez mégis csak elfogultság. abba is hagyom. és azért szoktam kötelezőre állítani a szavazást,mert szeretem udni,ki hányast adna.


 

#2 Írta: csücsök33 2008.10.11 19:18:35   4093 568

igen ahogy Janika mondja, a fotó minőségileg oké a fények is kellemesek rajta, de sajnos ezen kivül, csak úgy tünik mintha egy jól sikerült elkattintás lenne.. üdv csücsök..


3.5

 

#1 Írta: Janika 2008.10.11 19:15:36   8306 1292

Minosegileg nem latok hibat itt, de mi is a muveszi itt, elmeselned nekunk? Kar h kotelezo a szavazas, inkab segiteni szeretnek, s nem kritizalni. Ha lenne egy Golya a kemenyen, vagy egy villamlas a hatterben?!


3.0

 

hirdetés




Jelölj minket ismerosnek a FaceBook-on!


Tudtad, hogy a képhez kapcsolódó adatokra rá is kereshetsz?

Vagy használd az összetett keresést !

***Képek az alábbi fényképezőgéppel:

Canon EOS-300D


Legkevésbé értékelt képek az elmúlt hét napból
0.0930 mp  (1) Copyright ÁSZF - Adatvédelem  Elérhetőség   Médiaajánlat