szia
nekem tetszik ez a kép úgy ahogy van
amit másképp csináltam volna, 1 dolog: vagy nem vágok bele balon, vagy jobban belevágok :)
egyébként tetszik ez a sárgás színvilág, szépen harmonizál az eperrel és a háttér is jó választás volt...külön tetszik a megvilágítás is...az élesség is jó
Szia,
Tetszik a kép. A vágás tényleg szűk lett picit, de ami nekem egyből szemet szúrt,az a színhőmérséklet. Hagyományos izzóval világítottad? Kissé(de csak kissé) sárgás a tónusa, ez leginkább a cukron és tányéron látszik. Egy enyhe kék szűrőt elbírna szerintem, valószerűbbek lennének a színek.
Talán még egy pici derítés jobbról elférne, szerintem próbáld meg újra manuális fehéregyensúllyal és derítéssel is, bár már biztosan megetted a témát...:)
Összességében gratulálok, az ételfotózás nem egyszerű eset.
Az igazi eperszemekre még várni kell!!
Szerintem kicsit zavaró hogy a croissan vége lemaradt,
de a háttérnek jó a fonott tálka.
Igazán én sem értek a kaja fotózéshoz, igaz 1 képem már volt, a gombapaprikás:-)
Üdv Puxi
Én nem értek hozzá de nekem tetszik. Ilyenkor epret szerezni? Bár a croissan mellé cukor? báár ha nem húsos croisson... na megint megéheztem szerintem jó lett.