Vélemények
Legyen a legfrissebb a végén
Szavazat
#11 Írta: pista1
2006.02.02 23:49:40
9608
436
Élvezettel néztem, és olvastam!
*
#10 Írta: horgász
2005.08.11 16:32:05
106
62
JÓ KOMPOZICIÓ ÉS RÁADÁSUL FINOM IS
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!
*
#9 Írta: erno
2005.08.11 14:56:24
www
986
143
Lehet hogy ronda, de finom!
(Jó a kép is.)
*
#8 Írta: NonameTheHunter
2005.08.11 14:16:17
www
7629
197
:)
Köszi a receptet!
*
#7 Írta: Nudli
2005.08.11 12:31:41
www
1002
176
Igen
2-3 nap (ha lehet napon). Vigyázz, hogy a közepe nehogy meglottyadjon, néha figyelni kell, ha túlérik, nem jó! Apró 8-10 cm-es, kemény uborkát kell venni.
Persze, a kenyeret, kaprot a végén ki kell szedni.
Hűtve fogyasztandó!
*
#6 Írta: NonameTheHunter
2005.08.11 12:25:19
www
7629
197
Tök jó :)
És meddig kell érlelni a napon, a kenyeret utánna ki kell venni?
*
#5 Írta: Nudli
2005.08.11 09:55:15
www
1002
176
Kapor, só, hidegvíz
(opció: fokhagyma, vagy hagyma, de nem együtt)
*
#4 Írta: NonameTheHunter
2005.08.11 09:24:41
www
7629
197
:)
Tök jó..és más kell bele?
TAnuljunk egymástól mást is :)
*
#3 Írta: 5381
2005.08.11 08:43:41
4581
338
Jaja.Kovászos ubi,nincs is jobb annál :)
*
#2 Írta: Nudli
2005.08.11 08:20:14
www
1002
176
A tetején kenyér ázik (ez adja a kovászt), s lesz koviubi. (Ha jól tudom)
*
#1 Írta: NonameTheHunter
2005.08.11 07:48:06
www
7629
197
Tényleg az..
Mi az a tetején, (én még nem raktam el uborkát úgyhogy nem tudom) vagy ott már penészedik?
*
hirdetés
Jelölj minket ismerosnek a FaceBook-on!
Tudtad, hogy a képhez kapcsolódó adatokra rá is kereshetsz?
Vagy használd az összetett keresést !
***Képek az alábbi fényképezőgéppel: