Mit keressen:

Hol keressen:

Felhasználói név:

Jelszó:

Bejelentkezve marad



hirdetés



Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Ötletdoboz 8 - avagy a megújulás első lépései..

Vélemények: 411

Megnézve: 5193

Levelek

Levelek (4.66)

Vélemények: 14

Megnézve: 448

Absztrakt

Abszurd

Akt

Állatok

Csendélet

Csillagászati fotók

Digitális manipuláció

Divat

Egyéb

Éjszakai fotók

Életképek

Elkapott pillanatok

Épületek

Feldolgozott fotók

Glamour

Hangulat

Humor

Infravörös felvételek

Koncert-színpad

Légifotók

Makró

Növények

Pályázatok

Panoráma

Portré képek

Reklám

Riport fotók

Sport

Szociófotó

Tájkép

Tárgyfotó

Természet

teszt

Városképek

Víz alatti fotók

Werk fotók

Véletlen

Főoldal / Makró / Látlak


Látlak

  Látlak

Fényképezőgép:

Fujifilm FinePix S9600

Előtét:

Raynox DCR-250 (Makro 2.5x)

Záridő:

1/1200

Rekesz:

F11

Fókusz:

67 mm

Iso:

ISO 100

Készítés helye:

Európa Magyarország Kaposvár

Mikrobi89 előző képei
\(

\( (4.94)

Hálószoba

Hálószoba (5)

Air Offensive

Air Offensive (5)

Avicularia metallica

Avicularia metallica (5)

A pásztor

A pásztor (5)

| Még több

Feltöltötte:

  Mikrobi89 

Feltöltés ideje:

2012.12.21 19:32:36

Kategória:

  Makró

Átlag:

5 (7 szavazat)

Megtekintve:

701

Betöltve:

1231

Feldolgozható:

Nem

Kulcsszavak

bridge gép, kültéri, pók, tele

Látlak

Vélemények   Legyen a legfrissebb a végén

Szavazat

#28 Írta: Mikrobi89 2013.01.05 10:36:55   850 27

Kikérem magamnak, csodálatos élőlény :)
köszönöm :)


Válasz hozzászólás
 

#27 Írta: Papy1988 2013.01.04 16:19:10 www  1557 135

Üdv !

Hát ez iszonyat csúnya,de a kép tökéletes ! Élesség,szinek,hatás minden a helyén van ! :) Igy tovább :)


 

#26 Írta: Mikrobi89 2012.12.30 17:48:24   850 27

Köszi


Válasz hozzászólás
 

#25 Írta: froghunter 2012.12.30 16:45:59   2074 48

Kiváló!


5.0

 

#24 Írta: Mikrobi89 2012.12.26 16:13:39   850 27

Mondom vége! Fejezd már be! Nem vagyok rád kiváncsi és pont!


Válasz hozzászólás
 

#23 Írta: Mikrós 2012.12.26 11:19:53   4325 456

Robi!
Én hagyjalak békén? Figyelj csak egy picit! Egy rövidke kérdés:
KI KEZDTE ?
Légyszi’ ezt mond meg: KI KEZDTE ezt az egészet a NÉV SZERINTI SZEMÉLYESKEDÉSSEL ?? (Maximum, én csak nem hagytam magam, és nem is fogom!)
Tehát még egyszer: KI KEZDTE ? Mert ha visszanézzük, akkor bajban vagy…!
Amúgy nyugodtan jelentsd Hunternek, legalább lesz egy értelmes ember, aki ha figyelmesen végigolvassa mindezt – hát, tartok tőle te húzod a rövidebbet! Maximum figyelmeztet bennünket, hogy hagyjuk abba, különben felfüggeszti a töltéseinket, stb. De erre sem lesz szükség, mert én ezennel tényleg befejeztem! Te viszont – van rá egy fogadásom (bár elveszteném) – biztos, hogy nem! Még erre is lesz fenyegetésed, sajnos. De az már a „pusztába kiáltott szó” lesz – hogy stílszerű legyek…
Sajnálom, hogy így alakult, de én egyáltalán nem érzem hibásnak magam, nem rajtam állt, nem én „ástam ki a csatabárdot” – ezt el kell ismerned ha tetszik, ha nem! Nem gondolkodtál előre a lehetséges következményekről, mikor "belekevertél" név szerint a "Bringásnak" adott negatív válaszodba! Ez volt a fő baj részedről!
Na, pá!

U.I.: Már nem térek ki olyan általad felvetett „apróságokra”, hogy ki fotóz „etikusabban” (gondolom, érzed, hogy tudnék rá válaszolni…), meg, hogy mit tanultam a könyvekből, meg, van-e családom stb. Ezeket kár volt leírnod! Érzed - ugye? Remélem...!


Válasz hozzászólás
 

#22 Írta: Mikrobi89 2012.12.25 23:44:26   850 27

Hagyj békén, oké? Nem vagyok kíváncsi rád és arra se hogy miket tanultál a könyvekből... a terep egészen más. Azt hiszem van különbség ki hogy fotózz állatokat, meglehet másnak a véleménye ha a galériánkba nézz... vajon ki hogy fotózz etikusabban. Fotózz inkább, vagy töltsd a családoddal az ünnepet már ha van, mint hogy itt vitatkozol velem. Nem érdekel mit mondasz és mivel vádolsz, vádoltok. Legyetek boldogak.
Úgy írjatok hogy nem fogadom el a véleményeteket ha vitázni akartok.
Illetve jelenteni fogom NonameTheHunternek is ha nem állsz le! Nem ezért van ez az oldal!


Válasz hozzászólás
 

#21 Írta: Mikrós 2012.12.25 23:20:06   4325 456

Szia!
Nem gondoltam válaszolni, de muszáj megint (!) eloszlatnom egy-két tévedésedet! Ugyanis nem szándékozom bentmaradni a .....-ban.
No, akkor szépen sorban:
- Képzeld, nem szólt a „Bringás”, és ugye tök hihetetlen, de „magamtól” találtam rá (egyébként nem a 4 napos képnél láttam a válaszodat, hanem az aktuális oldalon - ugyanis visszafelé is szoktam olvasgatni).
- Akkoriban nem „társas fotós sétára” hívtalak, hanem egy négyszemközti beszélgetésre, akár Kaposvárra is… Ugye így volt? Amúgy én biztos elmentem volna fordított esetben – mert én már csak ilyen vagyok… Nem szeretem "elvarratlanul" hagyni a szálakat!
- Nem kértem, vagy igényeltem, hogy barátok legyünk, csak „sima” fotóstársak, akik viszont őszinték egymáshoz…! Hm...
- Az, hogy mikor, milyen gyakran véleményezek, és milyen képet, ezt bízd rám, ezzel - feltételezem - te is így vagy.
- A jó szándék sajnos nálad „nem jön le”! Mi a fenének kellett engem ismét bemártani ? Ha nem látom a nevemet, eszem ágában sem lett volna most írogatni!! A francnak kell ez! De ha nem reagálok, akkor engem néznek beletörődőnek, ill. kötekedőnek!
- Sajnos engem sem érdekel, ”hogy a több ezer fotós” neked hisz, én meg a szaktudománynak hiszek – ha érted… ("szakmai ártalom" - a fenébe is!) Itt most nem részletezem.
Az egyetlen pozitívum amit írtál az az, hogy mindnyájan fotózzunk, ahogy gondoljuk, ahogy szeretjük, ahogy jó. Ezt aláírom. És mostantól tartsuk ehhez magunkat! Már nagyon unom ezt az „adok-kapok”-at, amit – legnagyobb sajnálatomra, velem kapcsolatban mégis csak te élesztettél fel. Bizony! Méghozzá KARÁCSONY időszakában...
Ha gondolod, és tudsz valami újat írni, nyugodtan válaszolj, végül is a te képed (ja! hogy erről is írjak: ez - egyébként nekem is tetszik) komment-számát gyarapítjuk.
Természetesen neked is (ennél) békés(ebb) ünnep-másnapot!


Válasz hozzászólás
 

#20 Írta: Mikrobi89 2012.12.25 22:16:53   850 27

Persze, miért is akartál volna beleszólni, látod... máris kezd kialakulni a vita a részetekről. De én se kezdtem, ugye? Én leírtam a véleményem erről és pont, ennyi, nem kell neked válaszolnod rá. Ha Bringás nem szol neked észre se vetted volna hogy megszólítottalak. Mert biztos nem magadtól találtál rá egy 4 napos képre csak úgy véletlen, ráadásul pont most írtam. Megint együtt vagytok. Nem vagyok valami társas lény, nemigen járok el fotósétára, főleg nem messze, de ha mégis megteszem akkor olyanba megyek ahol több embert ismerek. Oda nem akarok menni ahol a másik megalázása a lényeg... és ezért én vagyok a rossz? mert te biztos eljöttél volna fordítva? ...képzeld el a helyzetem.
Akárhogy is, én nem érzem a jó szándékot a tavalyi év után, főleg hogy azóta egy szót se ejtettünk, most miért lennénk barátok? Emlékszem mit kritizáltatok, ez is közte volt, muszáj volt megemlítenem, mert azt bárki kipróbálhatja.
3 napja nem véleményeztél más képet, előtte is ritkábban, erre egyből ráugrottál. Na mindegy, de nálad se a jó szándék jön le.
Fotózz ahogy eddig, én is azt teszem és mindenki jól jön ki, szerintem.
Az hogy több ezer fotós közül egy, kettő nem hisz nekem, hanem inkább magának ad igazat, az nem érdekel, örülök a többinek akinek tetszik amit csinálok. De különben is, nem másnak, hanem magamnak fotózok és aki olvassa, az gondoljon magára is. Hisz ettől olyan szép ez az egész, ne azért csináljuk, mert kell, hanem mert jó.
Kellemes Ünnepeket.


Válasz hozzászólás
 

#19 Írta: Mikrós 2012.12.25 21:46:42   4325 456

„Kedves mikrobi89”!
Ahogy mondani szokták: „Isten látja lelkemet” – nem kívántam beleszólni a veled kapcsolatos semmibe! Nem is született volna meg ez a hozzászólásom, ha nem lettem volna megszólítva. De sajnos engem is „kiemeltél”, s most sem én kezdtem…! Ugyebár?!
Tehát: Három dolgot szeretnék elmondani teljes nyugalommal:
1.) Nem kívánok „becsatlakozni” semmibe! Sem most, sem „idővel”!
2.) Nem vagyok fenn és nem is voltam (!) más fotós Oldalon, s nem is írtam le semmit, sehol, ami veled kapcsolatos! Tudtommal „Bringás” sem. Máshol kutakodj!
3.) Mikor anno „abbahagytuk egymás szapulását” (hogy finom legyek), akkor én felajánlottam neked, hogy találkozzunk – akár személyesen is – egy kis őszinte beszélgetésre, de te a „füled botját” sem mozdítottad meg ez ügyben, azaz, még csak nem is válaszoltál! Így volt? Nyugodtan bólogathatsz.
Nos, akkor most miről beszélünk?? Ki a haragtartó?? Netán mi?? Nyilván részedről meg van a nyomós oka, hogy miért térsz ki állandóan az őszinte beszélgetések elől…
Szerény véleményem szerint (de ehhez amúgy semmi közöm) kár volt „Bringásnak” is békejobbal próbálkozni - teljesen jóhiszeműen - ugyanis akivel nem lehet, azzal nem kell. Sajna – de ez van. Vannak ilyen emberek, s ezt tudomásul is vesszük.
Fotós tudásodat mi sem kritizáltuk, mi egész mást kritizáltunk!! Ugye tudod?? Hadd ne részletezzem (és most nem a rövid záridő, meg a bridge-gép a lényeg)…
Végezetül: Mindezeket kénytelen voltam megírni, mert nem akarom, hogy az Oldal többi tagja „fekete báránynak” tartson minket!! Mert amiket én most leírtam e témával kapcsolatban, az színtiszta igazság, s ezt te is tudod.
Javasolom, ne folytassuk ezt tovább (nem haragszom meg, ha nem válaszolsz), inkább ha lehet, örüljünk egymás sikereinek – még ha nem is kommentezzük… OK?!


 

#18 Írta: Mikrobi89 2012.12.25 20:24:39   850 27

Szerintem megint csak veszekedés lenne ebből is, idővel mikrós is becsatlakozna és megvádolnátok ezzel azzal, ehhez nekem nincs kedvem, te miből érzed hogy máshogy állnál hozzám 1 év után? Mikor elmentem innen az egyikőtök innen nem sokra rá jött a fotómegosztóra is, ott is leírta ugyanezt amivel itt vádoltatok, de mivel az oldal tagjai szemberöhögték így hamar távozott. Miből gondolod, hogy most normálisan tudnál/tudnánk beszélni? Már annó alap dolgokkal is gyanúsítgattál, amit bármikor ki is próbálhatnál, pl a rövid záridő (1/1000) bridge géppel vakúzás alatt.
Tudom, hogy úgyse hinnél el semmit amit mondok... Régen se hitted, most miért változna meg minden?
De ez az én véleményem.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.


Válasz hozzászólás
 

#17 Írta: Mikrobi89 2012.12.25 20:08:53   850 27

Köszönöm a véleményed, hát mindent szinte :)


Válasz hozzászólás
 

#16 Írta: Bringás 2012.12.25 18:35:37   28277 1150

Talán megérett az idő egy őszinte beszélgetésre, akár itt, akár privátban - persze csak, ha Te is úgy érzed…


Válasz hozzászólás
 

#15 Írta: dezsi 2012.12.25 14:38:43   1040 148

Állati jó. Kicsit ijesztő és tényleg az az érzése az embernek, hogy ez aztán mindent lát!


 

#14 Írta: Mikrobi89 2012.12.23 14:20:16   850 27

Köszönöm, örülök hogy tetszett :) portfóliót szeretett volna és hát felajánlottam neki szolgálataimat :))


Válasz hozzászólás
 

#13 Írta: Mikrobi89 2012.12.23 14:19:33   850 27

Köszönöm a véleményed :) Nem vettem más vakút, maradt a régi. Pl a bögölyhöz is azt használtam, de Canonnal fotóztam már. Nem akarok másikat (egyenlőre) elég drágák, esetleg manuálban majd egyszer egy nagyobb teljesítményűt esetleg, de még nem gondolkozok rajt.


Válasz hozzászólás
 

#12 Írta: Mikrobi89 2012.12.23 14:16:56   850 27

Köszönöm szépen a véleményed :)


Válasz hozzászólás
 

#11 Írta: döpö 2012.12.22 23:58:35   9512 764

Én is látlak, sőt, jól látlak, és szívesen látlak, mert jól láthatóvá tett a fotósod. Ügyesen modellt álltál/ültél neki, amíg csak azt nem mondta, "no, mostmár eredj a dolgodra, kapkodd előlem a legyeket!"
Szép munka!


5.0

 

#10 Írta: Raptor 2012.12.22 08:33:28   3115 197

Hali! Ismét jó kis pókos fotó, gondolom vakuval megküldted, így jöhetett ki az F11. A canonhoz is szereztél vakut, vagy azt nem adtad el?
üdv.


5.0

 

#9 Írta: somasok 2012.12.22 08:27:15 www  11114 1026

Ismét remek, pókszemekből már egész albumra valód lehet...És mind más egy kicsit, egyedül a minőség állandó!
Gratulálok!
Szép fényeket!


5.0

 

#8 Írta: Mikrobi89 2012.12.21 23:14:37   850 27

Köszönöm a véleményed, tőled nem számítottam rá.


Válasz hozzászólás
 

#7 Írta: Bringás 2012.12.21 22:36:07   28277 1150

Szép lett ez a kép. Az élessége és a részletgazdagsága kitűnő. Erény, hogy szemből fotóztad, így a középre szerkesztés is jól működik. Jó választás volt megdönteni a jobb alsó sarokba.
További szép fotonokat!


5.0

 

#6 Írta: Mikrobi89 2012.12.21 20:58:38   850 27

:) ügyes volt a fotóalanyom


Válasz hozzászólás
 

#5 Írta: bolek 2012.12.21 20:38:51   820 32

Én már csak ilyen vagyok, tudod...ismersz!:)

Komolyra fordítva nagyon szép szakmai kihívás volt szerintem, és még a hátteret is kihoztad a fekete világból!


Válasz hozzászólás
 

#4 Írta: Mikrobi89 2012.12.21 20:25:33   850 27

Köszönöm szépen a véleményed :) Nem láttad ezt a képet már? :) már meg nem mondom hány mm volt, de 1-10mm-ig mindent fotóztam, általában akkorák amekkorát mondasz, lehet ez is akkora volt, már passz :) hangyának tévesztettem össze míg meg nem láttam pontosan.
Igen pókok közül az ugrópókoknak van a legjobb látásuk.
A legjobbakat.
Üdv.


Válasz hozzászólás
 

#3 Írta: Mikrobi89 2012.12.21 20:23:00   850 27

Köszönöm szépen :)


Válasz hozzászólás
 

#2 Írta: bolek 2012.12.21 20:13:05   820 32

Szia!
Jajj de szép szeme van magának....!:))
Komolyan mondom már megint megleptél, annyira szép, hogy már már félelmetes!
A szájszerv és a szemek mérete egyértelműen mutatja hogy egy esetleges csatában ki lesz a győztes!
Sokan úgy gondolják a nagyszemű légivadásznak,a rovarvilág helikopterének a legjobb a látása, pedig nem így van, az ugrópókok szeme ill.látása a csúcstartó!
Talán 3-4 mm lehet?
Gyönyörű makró, ez bizony makró a javából!

Gratulálok!
Üdv.:Zoli


5.0

 

#1 Írta: Independence 2012.12.21 19:38:07   58 6

Szia!
Ismét egy remek makró, remek minőségben.
Szerintem tökéletes, megy az 5ös:)

Üdv:
Dávid


5.0

 

hirdetés




Jelölj minket ismerosnek a FaceBook-on!


Tudtad, hogy a képhez kapcsolódó adatokra rá is kereshetsz?

Vagy használd az összetett keresést !

***Képek az alábbi fényképezőgéppel:

Fujifilm FinePix S9600


Legkevésbé értékelt képek az elmúlt hét napból
0.1357 mp  (1) Copyright ÁSZF - Adatvédelem  Elérhetőség   Médiaajánlat