A megtisztított csicsókát hideg vízbe dobjuk, majd onnan
kivéve szeletekre vágjuk és 20 percig főzzük. A vízből
kiszedve lecsepegtetjük. Vajban megpirítjuk az apróra vágott
hagymát és ebbe tesszük a csicsókát. Könnyű bámulásig
forgatjuk benne, sóval, borssal meghintjük és
zöldpetrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Szia!
Köszönöm, hogy megnézted és a pontokat.
Igen nagyon egézséges és tápláló étel.A termesztésével viszont nagyon kell vigyázni, mert egy agresszív növény.
Mindent elnyom és ellep a környéken.Szinte kiírthatatlan.
Üdv:alalat
Én meg csak képen láttam, de az nem volt ilyen szép, sokkal kevesebb dudor van rajta. Anya mesélte, hogy amikor körzeti orvos volt Tiszagyendán, akkor a gyerekek rendszeresen kaptak csicsókát (neki kellett a heti étlapot jóváhagyni). A kép szép éles, a háttér nagyon jól elmosott. Gratulálok és 5 pontot is küldök.
1. Köszi a receptet!
2. Csak annyit még: cukorbetegek is fogyaszthatják.
3. A kép egy tipikus szép formájú gumót mutat, kellemes háttérrel, egy jóképű tuskón.
4. Nekem is van, de nem képen. Ezzel nem versenyeznék, de kísérletezni fogok vele...